Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Seguratainer

Onzichtbare veiligheidssloten voor zee- en opslagcontainers

Miljoenen gaan jaarlijks verloren door diefstal van bouwmaterieel.


Het belangrijkste probleem
Sleutels worden niet goed bewaard, vervalst of doorgegeven aan huidige en voormalige werknemers.

Geen hoge beveiliging
Huidige vergrendelingsoplossingen bieden weinig of geen weerstand tegen aanvallen van buitenaf.

Geen informatie
Bedrijven weten niet wie waar en wanneer toegang heeft gehad tot hun opslagcontainers.

Tijd en kosten
Diefstal , verzekeringsclaims en hoge verzekeringskosten hebben een enorm negatief effect op de operationele kosten.

Seguratainer Slam Locks maken van uw opslagcontainer een goed beveiligde kluis voor de opslag van uw kostbaar bouwmaterieel met behulp van een gepatenteerd onzichtbaar slotsysteem.

Meer weten over Seguratainer? Bel ons dan direct!

 

Geen slot of cylinder zichtbaar - Slam Lock vergendeling aan binnenzijde van de deuren

Hoge beveiliging en innovatie

Geen sleutels
Dankzij NFC-technologie* kunnen Seguratainer-sloten alleen worden geopend door de persoon die u nomineert met behulp van hun telefoon. Geen sleutels om door te geven, te stelen of te vervalsen. Geen bijkomende kosten van sleutelbeheer en vervanging. En alle acties worden 24/7 geregistreerd. 

Uw telefoon is uw sleutel

U verleent of weigert ter plaatse toegang tot de telefoons en andere gebruikers.

Alle activiteiten worden vastgelegd in een 24/7 audit trail record. Verlaag uw kosten en bescherm uw bouwmaterieel met Seguratainer draadloze en keyless high security sloten.

Hoge weerstand
Seguratainer Slam Lock sloten zijn een serieus afschrikmiddel tegen diefstal, verduistering, enz.  Een uniek ontwerp en robuuste materialen waarborgen de veiligheid van uw bouwmaterieel.

Geen batterijen
Geen batterijen of vaste bedrading: geen gedoe met opladen, 100% mechanische vergrendelingskracht en een milieuvriendelijke oplossing.

*Een systeem waarbij twee apparaten met elkaar communiceren als ze zich op korte afstand (minder dan 20 mm) van elkaar bevinden. Onbedoeld openen of het onderscheppen van het signaal is niet mogelijk. NFC geeft u gebruiksgemak én veiligheid.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren