Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Domino Clamps

Domino Clamps bevestigingselementen zijn geschikt om bijna alles aan een zeecontainer te bevestigen.

Domino Clamps zijn sterk, veilig, gebruiksvriendelijk én zullen de container niet beschadigen.

Domino Clamps worden bevestigd in de gaten aan de zijkant en/of achterkant van de corner castings.

Domino Clamps zijn eenvoudig te verwijderen en zijn steeds weer opnieuw te gebruiken.

Nieuw van Domino Clamp is de Domino Multiplex Bolt-On Adapter om hout aan zeecontainers te bevestigen zonder de container te beschadigen

Hoe werkt het?

Om een goede indruk te krijgen over hoe je voorwerpen aan een zeecontainer kunt bevestigen bekijk je het beste eerst deze korte video. Hierin wordt kort uitgelegd wat hoe de Domino Clamps gemonteerd en gedemonteerd worden in de corner casting.

Hoe wordt de Domino Clamp bevestigd;

Voer de Domino Clamp in een opening aan de zij- of achterkant van de corner casting en houdt de Domino Clamp met een hand vast terwijl je met een imbussleutel (10 mm) de M16 bout, in het midden van de plaat, vastdraait. De borgplaat draait vanzelf in de borgpositie en de Domino Clamp zit dan vast in de corner casting.

Hoe bevestig ik iets aan de Domino Clamp?

Zodra de Domino Clamp stevig aan de container vast zit, kan bijna alles eraan bevestigd worden door gebruik te maken van vier M12 bouten

Voor meer informatie kun je altijd even contact met ons opnemen

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren